Kansainvälinen Naistenpäivän-juhla 36:lla

13.03.2018

Juhlat olivat lämpimät ja osallistujia oli n. 60 henkilöä. Kasvua tasaisesti eteenpäin joka vuosi ;)

Juontajan roolissa toimi Taru Puurtinen, Killan puheenjohtaja ja myös Simonkylän eläkkeensaajien puheenjohtaja Leila Kallio piti pienen tervetuloa puheen.

Kaupunginjohtaja Ritva Viljasen puhe oli merkittävä ja ajatuksia herättelevä. Kiitos hänelle lämpimästi vielä puheesta ja vierailusta 36:lla. 

Violinat Venla ja Ella soittivat todella kaunista musiikkia. Kiitos Violinat kovasti vierailustanne!

Naistenpäivässä tietenkin punaiset ruusut olivat perinnettä. 

Kunnanhallituksen vpj ja Tikkurilan Työväenyhdistyksen Pj, Säde Tahvanainen oli puheessaan kuunnellut kansalaisten ajatuksia. Puhutteleva juhlapuhe oli teeman mukaisesti Nainen &Työ. Kiitämme kovasti Sädettä myös vierailusta juhlissamme.

Kulttuurin taitaja Runonlausuja Maire Sievänen oli niin mahtava taiteilija ,että hänen esitystapansa oli mykistävä ja koskettava. Lämpimästi suosittelemme jos satut joskus pääsemään Mairen esitykseen. mairelle myös lämpimät kiitokset ihanista juhlanumeroista!

 Ja suuren suuri kiitos kuuluu emännille keittiössä. Ilman heitä meillä ei olisi kenelläkään ollut suut makiana kahvin kera ! Kiitos myös talkoisiin osallistuneille jotta juhla saatiin onnistumaan , niin Eläkkeensaajista kuin Kiltalaisista!  Ensi vuonna sitten taas uudestaan juhlitaan naistenpäivää!